Колумни

АТИНА БЕЛЕСКИ: ГО ПРОБИВТЕ ДНОТО!!! КОЈА ПАТОЛОГИЈА СТЕ ВИЕ, КОИ ПАТОЛОШКИ ЛАЖГОВЦИ

ГО ПРОБИВТЕ ДНОТО!!!
КОЈА ПАТОЛОГИЈА СТЕ ВИЕ, КОИ ПАТОЛОШКИ ЛАЖГОВЦИ!!!

📍Како бре не ви е срам, да ја злоупотребувате недолжната жена?!
📍Немате ли ниту грам морал и срам?!
📍Која човечка беда сте ВИЕ, ама тоа сте, исти сте, нуту трошка сте се промениле од времето – од случајот со малата Тамара!
📍За политички да поентирате, користите невини жртви, тоа е вашиот принцип на работа, вашата ѕвезда водилка!
📍Протестот во Сабота не е за Јилдиз Веапоска, организатор на истиот не е Унијата на жени на ВМРО!
📍Протестот во Сабота е тематски протест како и во 36 други држави во светот! Протестот е за голготата која трае веќе цела година. Година која започна со двете клучни недели, годината заврши, двете недели сеуште траат!
📍Протестот е за изживувањето на оваа неспособна власт со луѓето, невини и недолжни луѓе умираат, а власта во четири очи си договара провизија за вакцини. Плус и дава бланко гаранција дека фармацевската куќа нема да одговара за несаканите нус појави. Во оваа луда држава, сеуште нема стручно тело – орган – комисија каде ќе може да се пријавуваат несаканите ефекти од вакцините! До сега сите вакцини ни се донирани! Покрај медицинскиот отпад од Европа кој се гори кај нас, ќе ни бидат донирани вакцините на Астра – Зенека кои Европа ги фрла на буниште. А буништето е Северџанистан!
📍Протестот е за оперирањето на отворен череп од страна на министерот, без маска и бел мантил!
📍Протестот е за здравството кое е претворено во официјална “жолта куќа.”
📍Протестот е за зголемените цени на сите прехрамбени продукти, за цените качени на лековите за од 30% – 50%. За изгор скапото лекување во приватните болници, за еден вид военото профитерство.
📍За ПЦР тестовите кои во некои случаи како неодамна на Скопскиот Аеродром, може да чинат 12.000,00 денари.
📍Протестот е за уништивањето на економијата, за уништивањето на животот на децата, за онлајн наставата, за маските, за полициските часови, карантини и заклучувања кои и годинава ќе одат по иста методологија како и лани!
📍Протестот е за животите кои ни ги ништите преку разни психосоцијални инжинеринзи, преку инклузивно образивание, родова еднаквост, сеопфатно сексуално образование!
📍Протестот е за “новото нормално” за тоа што ги користите и злоупотребувате луѓето без око да ви трепне. Си играте со нивните чувства и ги манипулирате преку исценирани емоции. Ова се техники кои се својствени на диктатори, садисти, сериски убијци, за кои човечката душа не вреди ниту пет пари!
📍Не мешајте партии и политика, таму каде што ја нема. Не ја замајувајте јавноста, и најважно идиоти, не ја злоупотребувајте Јилдиз Веапоска!
📍Како бре не ви е срам толку ниско да паднете, како не ви е СРАМ! Фејсбук профил како Gafur YIdz не постопи, нема таков на фејсбук! Патолошки лаговци сте, боде во очи и профилната слика на овој непостоечки профил, врамен во фејсбук рамката “И ЈАС СУМ ЈИЛДИЗ ВЕАПОСКА”, што јас со уште две жени кралици Лиле Прочкова и Teona Trajkovska ја креиравме!
📍Сега ми е потполно јасно зошто линкот со рамката за подршка на Јилдиз не дозволувавте да се отвори кога го споделував! Кулминиравте кога текстот со споделената рамка и благодарноста моја до другите две жени, го избришете без око да ви трепне!
📍Во оваа луда држава можеш да чувствуваш и сочувствуваш само кога на државата тоа и одговара, кога и оди во прилог!
Во останатите случаи ќе те сопнуваат, ќе те малтретираат, ќе те шиканираат, ќе те жигосуваат и ќе шират лажни вести!
⚠️⚠️П.С. Текстот е авторски труд на #АтинаМинерваАнгелБелески

#ЗаевОдиСи
#СоСебеПоведиСиГиОвиеПарталПорталчињаГранапчиња https://www.facebook.com/335085593528267/posts/1374704279566388/

Атина Белески

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!