Колумни

Атина Белески : Одкако Трамп го тргна на страна Д-р. Ентони Фаучи кој е на платен список на Бил Гејтс, работите станаа многу појасни

Trump's push for opening school clashes with Fauci's caution

Одкако Трамп го тргна на страна Д-р. Ентони Фаучи кој е на платен список на Бил Гејтс, работите станаа многу појасни.
– Д-р. Брикс ја кажа ВИСТИНАТА за тестовите, за која овде во ова наше мочуриште се молчи. Овие тестови не се за детектирање на вирус, туку само за истражување! Тестовите се лажно позитивни. Па тоа ви го кажа и Градоначалникот на Куманово.
– Ама се направи таква хајка против него, од дежурни платеници како Јоци, Шоптрајанова, Гаговски, Коси, Фини и други. Тие во секоја манџа ставаат зачин политика, така што се што не им оди во прилог го дискредитираат. Вистината ни е пред очи, ама од нивната магла ниту е видлива, ниту е дофатлива. И затоа живееме во едно симбиотичко лудило. 

– Д-р. Ентони Фаучи е на платен список на психопатот Кил Бил, кој со насмевка од едниот до другиот крај на устата, се гордее како вакцини со генетски модифицирани организми ќе вбризгува во рацете на децата! Лудак паракселанс!
Овде, од сите страни се заговара масовно тестирање! Запрашајте се зошто, кога тестовите не се валидни? Собирање ДНК материјал, за други цели. И за тоа ви пишував. Па и АРМ ја ангажираат, зошто? Затоа што знаат дека некој ќе пружи отпор? Уште не ви е јасно дека живеете во Фашизам, во Четвртиот рајх?!
– И нема да ви е јасно уште долго, кога ги читате и дозволувате да ви перат ум Илијанчо Гаговски и Јасна Шоптрајанова. Има уште како нив, доволни се овие да ги спомнам.
За овие глобалистички ГМО изроди, се што е ненормално за нив е нормално. Солидно платени да изиграваат ФБ полицајци. Секој што ќе напише нешто вон шаблон на СОРОС скриптите, одма чопоративно да го напаѓаат. Ми кажуваа за нив, не верував дека имало вакви будали!
– Пред извесно време се уверив. Осмислив коментар кај моја пријателка за да ги намам. Но таков коментар за да некој друг искоментира, а тие се залетаат да ги бранат. Тоа им е тактиката, уште не им е јасно на гревчињата дека паднаа во стапица. Се повлекоа самите за сега. Но јас оставив 2- 3 опашки за да се навратам многу скоро на истото место.
–  Не заради мене лично, заради сите мајки кои таа “жена” ако воопшто и така може да ја наречам, им се смее во лице и ги нарекува глупачи. Но и другар и Илијанчо, не е поарен од неа. Тој кој мисли дека е супер интелигентен, кога ќе му кажеш излези од кутијата и вдиши свеж воздух. Мисли на мас медиумите, кој си има мува на капа и вика иш. А ти си мислел на неговата кутија во која умот му е заробен, на менталниот карантин. Но тоа е јас сум социолог, тој електро инженер.
– И тој знае се, сите други се глупави и интернет јасновидци. Пропуштил главен детаљ дека ова почна како вирус, ама сега е тест за и интелигенција. На крај ќе го добиеме резултатот сите!
– Таму на тоа место ќе ги демаскирам до коска. А потоа сите снимени коментари овде кај мене ќе ги објавам. За да и понатаму слепо верувате на имиња, на титули и на угледни фамилии! 

Атина Белески

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!