Македонија

БИЛ НИКОЛОВ : Не им дадовме право на САД да ни ги местат изборите. “Опозицијата” можеше да го спречи ова

Претседателот на Македонското Меѓународно Движење за човекови права (ММДЧП) и бескомпромисен борец за зачувување на македонскиот идентитет и интегритет, Бил Николов во својот најнов твит напиша.

Ние Македонците не им дадовме право на политичарите во Македонија да ни ги менуваат името, идентитетот и историјата. Не им дадовме право на САД да ни ги местат изборите. “Опозицијата” можеше да го спречи ова – требаше да слуша и да ја брани Македонија – како што им реков.

Loading...

Related posts

Leave a Comment