Телевизија во Живо

МАКЕДОНСКА ТВ – Единствен IPTV Stream со Спотови со Македонска Забавни музика

МАКЕДОНСКА ТВ (IP Телевизија со Македонски забавни спотови)

ММТВ

Македонска Тв е единствен LiveStream кој промовира Македонски Забавни Спотови било каде креирани, но со наши Македонски автори, автори од Македонска националност.
Овој стреам има проекција да во некое убаво следно време можеби и стане лиценцирана ТВ. WEB Страната на ММТВ е http://mmtv.mk/
Стримот е реализиран преку 40 LiveStream сервери низ светот, и така допира до сите точки на планетава.

Loading...

Related posts