Author : админ

Колумни

Милена Николиќ Симоновска: “Пандемија како изговор за депопулација и дехуманизација”

админ
  Меѓу докторската фела на светско ниво постои еден доктор/научник кој буквално ги разобличи за т.н пандемија и за т.н Ковид. Ројтерс и слични на...
Свет

Чипирањето ни чука на врата: Пентагон најави Анти-Ковид микрочип кој ќе се имплантира под кожата на луѓето

админ
Тимот на Американската агенција за напредни истражувачки проекти во одбраната (ДАРПА), кој е директно подреден на раководството на Министерството за одбрана на САД, откри неколку...
Колумни

Милена Николиќ Симоновска: Зошто Култот кој господари со светот е толку анти – човечки?

админ
Ако сакаме да го разбереме култот кој господари со светот, мора да се вратиме многу назад. Антички Сумер, Египет, Вавилон и други делови од светот...
Свет

Украина предизвикува конфликт и се обидува да се скрие зад грбот на чичко Сем. „ОДГОВОРОТ НА РУСИЈА ЌЕ БИДЕ ЖЕСТОК!“

админ
РУСКИОТ политички и воен експерт Франц Клинцевич реагираше на изјавата на Киев за гаранциите за поддршка на САД во можниот вооружен конфликт меѓу Украина и...
Здравје

Канада ја ограничува употребата на вакцината на Астразенека поради небезбедност

админ
Советодавното тело за имунизација на Канада се подготвува да испрати препорака вакцината на компанијата АстраЗенека да не се користи за имунизација на помлади од 55...
Свет

(ВИДЕО)Израелка го предупредува светот што навистина се случува во Израел со вакцините: „Ние сме затвореници во нашата земја! Утре, ќе биде во ВАШАТА земја! “

админ
Една млада жена во Израел го предупредува светот дека луѓето во Израел(вклучително и бремените жени) во суштина се принудени да примат вакцина во спротивно тие...