Author : админ

Политика

Амбасадорот на Русија Сергеј Баздникин на годишната конференциjа на Македонска Руска стопанска комора

админ
Почитуван господинe Љyпчо Николовски, Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство на Република Северна Македонија, претседател на македонскиот дел на Руско-македонската меѓувладина комисија за трговско- економска...
Колумни

Избори без Избор – Со #Бојкотирам ќе Почне Враќањето на Државата и Институциите на Народот – Владимир Трајковски!

админ
Привршуваат подготовките за претседателските избори со објавувањето на кандидатите од двете најголеми политички партии на македонската политичка сцена. Калкулации има многу но сепак се се...
error: Content is protected !!