Македонија

Германските инвеститори со лоша оценка за работата на владата !

Германците сметаат дека е изгубен фокусот од економијата и дека премногу време се троши на политички прашања. Ова го покажува анкетата спроведена минатиот месец меѓу германските инветситори во земјава.

Related posts