Category : Sports

You can add some category description here.

Sports

Русија следните четири години суспендирана од Олимписките игри и Светските првенства

админ
Извршниот комитет на Светската антидопинг агенција (ВАДА) ги прифати препораките на комитетот за усогласеност и ја отстрани Русија четири години од сите поголеми натпреварувања, вклучително...
error: Content is protected !!