Author : extrasmk

Македонија

Германските инвеститори со лоша оценка за работата на владата !

extrasmk
Германците сметаат дека е изгубен фокусот од економијата и дека премногу време се троши на политички прашања. Ова го покажува анкетата спроведена минатиот месец меѓу...
Театар

Учество на меѓународниот фестивал „Театар на крстопат“ во Ниш, Р. Србија

extrasmk
Со задоволство го најавуваме гостувањето на НУ Драмски театар Скопје (ДТС) на Интернационалниот театарски фестивал Театар на раскршчу (Театар на крстопат) во организација на Народниот театар од Ниш,...
Фудбал

на трибините на „Стожице“ во Љубљана, нашата фудбалска репрезентација ќе има најголема поддршка на натпреварот.

extrasmk
„Македонскиот сектор“ кој брои околу 750 места за гостите е веќе распродаден, но нашите навивачи купуваат билети и од останатите сектори на трибините во Љубљана....