МакедонијаПолитика

РОДИНА – ВИДЕО: Придружи се на Глобалното Будење Заедно со Сите Слободољубиви Народи на Светот!


Краток 2-минутен видео клип во кој накратко се представени причините за бојкот на предстојните претседателски избори, за отрезнување на македонскиот народ и превземање на акција за спас. Причини за формирање на Родина, партија на обесправениот народ.
Придружи се во нашата заедничка борба за Македонија.
https://www.rodina.org.mk/pristapnica/
https://t.me/mmrodina
https://www.facebook.com/rodina.maked…
 
Приклучи се во Глобалното Будење Заедно со Сите Слободољубиви Народи на Светоhttps://youtu.be/fDoqDZ5LdA4

Related posts