Македонија

Сепак Заев, а не Пендаровски ќе се обрати за Илинден од Мечкин Камен

 

 

Во текот на вчерашниот ден настана недоразбирање во однос на одржувањето на Манифестацијата НКС „Десет дена Крушевска Република“, односно преку медиумите беше известено дека претседателот државата Стево Пендаровски ќе присуствува на 2-ри август во Крушево, соопшти Владата.

На 2-ри август на Мечкин Камен во Крушево ќе се обрати премиерот Зоран Заев.

Related posts