Свет

Тулси Габард : Да кажеме не на војните за менување ,,Режими”,Студената војна и Нуклеарната војна ( ВИДЕО )

Тулси Габард,претседателски кандидат отворено против досегашните политики на американските номенклатури :

Мораме да застанеме обединети против неоконзервативците / неолибералите кои не влечат од една до друга војна за менување режими, внесувајќи не во нова студена војна, со што не доближува до нуклеарна војна. мораме да ги пренасочиме нашите скапоцени ресурси за реконструкција на нашата инфраструктура, медицинска грижа за сите, зелена економија, и многу повеќе за  американскиот народ…

Related posts