Month : February 2021

Став

Томче Ширков: Апартхејт, Буквално значи изолираност на мнозинството и насилна тортура од страна на малцинството.

админ
Апартхејт, Буквално значи изолираност на мнозинството и насилна тортура од страна на малцинството. Или : “Ако не ви се допаѓаат новите имиња на улиците, селете...
Колумни

Андреј Родионов: Сега е време Словените обединети да ги набркаат САД од Европа

админ
Ја гледав германската историска серија со шест епизоди „Варвари“, за битката во шумата Теутобург на почетокот на 1 век н.е, кога обединетите племиња на древните...
Свет

Монструозен скандал: Германски монахињи „изнајмувале“ сирачиња момчиња на бизнисмени за „педофилски оргии“

админ
Извештајот што бил забранет од јавноста, документирал ужасни акти на силување и сексуално злоставување врз млади момчиња, кои биле овозможени од монахињите кои припаѓале на...
Македонија

“Како мислите на апостолот Делчев станаа екстремизам“(ВИДЕО)

админ
Денес на гробот на Апостолот освен претставници на власта и индивидуалци од ДПМНЕ( слободна режија) немаше претставници од ниту една политичка партија, освен Родина Македонија....
Македонија Политика Реакции

РОДИНА МАКЕДОНИЈА: НАЈАВЕНИОТ ПОПИС, СТАТИСТИЧКА ОПЕРАЦИЈА ИЛИ КРИМИНАЛНО ПОЛИТИКАНТСКИ ПАЗАРЕЊА?

админ
Родина Македонија како современа партија на народот смета дека во Република Македонија живеат Македонци (по род и државјанство) и граѓани со стекнато жителство, времен престој...