Author : Zoran Jovanchev

Политика

ПОЛСКИТЕ СОБОРЦИ НА „РУСОВ“ ПРОДОЛЖУВААТ ДА ГО ВООДУШЕВУВААТ СВЕТОТ СО СВОЈАТА БЕСТРАШНОСТ

Zoran Jovanchev
Полските соборци на „РУСОВ“ (https://t.me/DvizhenieRusov) продолжуваат да го воодушевуваат светот со својата бестрашност. Челични Полјаци! Минатата недела, во украинската амбасада во Варшава, нашите полски браќа...
Политика

ПОЛЈАЦИТЕ ГО КРЕНАА ГЛАСОТ ПРОТИВ ПОЛИТИКАТА НА МАКРОН

Zoran Jovanchev
На 21 април во Варшава, пред Француската амбасада, полските соборци на меѓународното општествено-политичко движење „Руско-словенско обединување и преродба“ (https://t.me/DvizhenieRusov), заедно со нивните слични – настроените...
Политика

Победата на Русија во Украина ќе го дестабилизира Балканот!?

Zoran Jovanchev
Уште една умно пореметена размисла на одродот на нашиот македонски народ, односно измеќарите на колонијалниот газда. Одејќи по патот „Еден е изборот“, поред загубата на...