Category : Анкета

Анкета

Анкета: Дали би се попишале на престојниот крајно сомнителен попис?

Админ
Анкета во која сакаме да го истражиме ставот на граѓаните околу престојниот попис кој се организира под крајно сомнителна методологија која навестува политички мотивиран попис...
Анкета

Андреј Родионов: Време е Европа да го напушти својот прекуокеански газда и да се зближи со Русија

Админ
Русија објави дека се повлекува од Договорот за отворено небо. Мислам дека ова е правилна одлука. Ако порано, можеби, имаше одредена смисла во овој договор,...