Category : Воена Технологија

Воена Технологија

НОВО РУСКО ОРУЖЈЕ: Започна производството на борбени роботи со вештачка интелигенција (ВИДЕО)

админ
Сериско производство на борбени роботи со вештачка интелигенција, кои се способни за независна борба, започна во Русија, изјави министерот за одбрана на Русија, Сергеј Шојгу....
Воена Технологија

Армија 2020: Довербата е клучот за стабилна иднина

админ
На крајот на август во Русија се одржува веќе традиционалниот голем меѓународен воено-технички форум „Армија“, кој во последните години стана не само платформа за демонстрирање...