Category : Интервју

Интервју

АНДРЕЈ РОДИОНОВ: НА МАКЕДОНИЈА И Е МЕСТО ВО ЕКОНОМСКИ И ВОЕН СОЈУЗ СО БРАТСКА РУСИЈА(ВИДЕО)

админ
Време е сите словенски народи, а посебно православните словени, да се обединат во сесловенска конфедерација која би се грижела за заедничките интереси Андреј Родионов, претседател...
Интервју

ИНТЕРВЈУ НА ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ,ЧЛЕН НА ИО-РОДИНА, ЗА РУСКИОТ ПОРТАЛ „ПОЛИТНАВИГАТОР“: Приоритет за Македонија е вклучување во Евроазискиот сојуз од Лисабон до Владивосток

админ
ИНТЕРВЈУ ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ,ЧЛЕН НА ИО-РОДИНА, ЗА РУСКИОТ ПОРТАЛ „ПОЛИТНАВИГАТОР“: Приоритет за Македонија е вклучување во Евроазискиот сојуз од Лисабон до Владивосток «ПолитНавигатор» : Зошто вашата организација...
Интервју Македонија

Интервју со Зоран Јованчев член на ИО на Родина на денот на Македонската револуционерна борба

админ
Интервју со Зоран Јованчев член на ИО на Родина на денот на Македонската револуционерна борба. Родина Македонија,како партија од народот за народот,синојќа беше дел од...
Интервју Македонија

Интервју со Ана Бобинкова пред собранието на РМ на денот на Македонската револуционерна борба

админ
  Интервју со Ана Бобинкова од здружението Преродба по повод одбележувањето на денот на Македонската револуционерна борба.  ...
Интервју

Интервју со Никодим Царкњас : Во Македонија предавниците се во сите сфери на општеството

админ
  Интервју со архимандрит Никодим Царкњас направено пред една година во која тој говори за притисоците на македонците во егејска македонија од страна на грчкото...