Category : Филм

Филм

(ВИДЕО) Новиот филм на Северџанецот Манчевски изобилува со перверзни изопачени сцени кои воопшто не го одразуваат вистинскиот карактер на македонецот

админ
Новиот филм „Врба“ на промоторот на антимакедонскиот проект ,,северна,, , Милчо Манчевски,во духот на неговата миленичка ,,Европа,, курвата вавилонска,изобилува со одвратни и развратни сцени(може да...