Category : Медиуми

Медиуми

Руски медиуми: Во главниот град на Македонија запалено знамето на ЕУ, проследено со барање за приближување кон Русија!

Админ
На најмалку две земји од Западен Балкан повторно им се ветува „морков“ во вид на влез во ЕУ. Точно, повторно не ги именуваат точните датуми кога...
Медиуми

Newsweek: „Виновен е Путин“ – Бајден исмеан за падот од велосипед

Админ
Падот на американскиот претседател од велосипед предизвика критики и потсмев од неговите политички противници. Според нивното мислење, неуспехот што го снашол Џо Бајден не само што...