Category : Медицина

Медицина

Револуционерно откритие: Кој ја прележал короната може да биде имун цел живот

админ
Месеци по закрепнувањето од лесна инфекција со ковид 19 луѓето сè уште имаат имуни клетки кои произведуваат антитела против вирусот корона, покажува студија спроведена од...