Category : Проза

Проза

ЈАН КУЛ – АВТОБИОГРАФСКИ РОМАН ,,АКАДЕМИЈА АРБАТ” : (Глава Трета) Хотел ,, Интурист ,, – Москва

Админ
ЈАН КУЛ – АВТОБИОГРАФСКИ РОМАН ,,АКАДЕМИЈА АРБАТ” (Глава Трета) Хотел ,, Интурист ,, – Москва   Воздушното патешествие до Москва имаше продолжителност од околу два ...