Category : Репортажа

Репортажа

Андреј Родионов: Стрелам прецизно од тешкиот митралез за конечна победа(ВИДЕО)

Админ
  Претседателот на меѓународното здружение Русов, Андреј Родионов ни испрати видео од фронтот во Херсон. Силен оган од ,,Утесa”, моќен митралез, во далечина непријателско возило...
Репортажа

Струга полигон за психолошка војна, албанска музика со прекумерни децибели ечи цела ноќ

Админ
Веќе десетина години се применуваат хунташки методи за малтретирање на населението во Струга. Поточно е насочено кон Македонската популација. Речиси секоја вечер од период 21-22...
Репортажа

Екслузивно видео од фронтот во Донбас на Дарко Тодоровски, единствениот македонски новинар присутен таму

Админ
Дарко Тодоровски, динствениот македонски новинар кој известува од Донбас се јави од територијата од затворот од посебна категорија кој се наоѓа во ДНР. Затворот се...
Репортажа

Репортажа од Крим, со Андреј Родионов: Русија е наша земја, Путин е наш претседател(ВИДЕО)

Админ
По повод осум годишнината од референдумот за приклучување на Крим кон Руската федерација, Андреј Родионов, лидерот на меѓународното движење РУСОВ, заедно со новинарите од продукцијата,...