Category : Скопје

Реакции Скопје

Трајковски: Врв на изживувањето со граѓаните на Скопје, додека на невакцинираните скопјани им се забранува влез насекаде, авганистанците на шопинг низ скопските молови во организација на власта!

админ
Врв на изживувањето со граѓаните на Скопје! Додека за невакцинираните жители на град Скопје имаме забрана за влегување во молови, ресторани, кафетерии, театри, кино сали,...
Македонија Скопје Соопштенија

Трајковски: Во Ноември се планира австралиско сценарио, на 17ти Октомври заедно да ги спречиме

админ
Се погласни се најавите дека од Ноември, веднаш по изборите, не чека австралиско сценарио на тотално заклучување. Паралелно ќе се зголемат заканите за присилна вакцинација...
Скопје

Во ОХИС освен линдан има жива, пестициди, ПВЦ во прав и други отровни супстанци

админ
На територијата на поранешната фабрика ОХИС со големина од еден хектар, освен илјадници тони канцероген линдан, складирани се и други отровни хемикалии на кои мора...
Скопје

Родителите до Марин : Што дишат нашите деца додека тренираат на ФФМ?

админ
  Револтирани родители на децата кои тренираат на терените на ФФМ во населбата Ново Лисиче,општина Аеродром,преку социјалните мрежи го прашуваат градоначалникот на таа општина Златко...