Category : Став

Став

Леонид Савин: Мистериозната смрт во авионската несреќа на македонскиот претседател Трајковски во 2004 година е поврзана со неговата непопустлива позиција во преговорите со Западот и Албанците

админ
Потпредседателот на евроазиското движење и десна рака на контроверзниот руски филозов Александар Дугин, Леонид Савин,  го обвини западот за случувањата во Македонија  Во август во...
Став

Љубомир Цуцуловски: Во минатото стоката а денес и луѓето ја имаат привилегијата да бидат жигосувани. Меѓутоа, наместо со вжештено железо, тие се жигосуваат со вакцинирање

админ
ЖИГОСУВАЊЕ. Порано, меѓуттоа и сега, постои убав, што би се рекло елегантен начин како да се жигоса и подели стоката. Седнуваат ранчерите на своите расни...
Став

ДАРДАН ВЕНЕТСКИ: ,, Г-ѓо” УРСУЛА ВОН ДЕР ЛАЈНА, СРАМ СТЕ ВИЕ И ЕУ, КОЈА СЕ ПОВЕЌЕ СЕ ПРОМОВИРА ВО ДУВЛО НА ПСИХОПАТИ СО ЗАБЕГАН УМ, А НЕ УНГАРИЈА!!!

админ
Ја слушам ,, госпоѓава” , преседателката на ЕК и не ми се верува. Вели ,, Унгарскиот анти ЛГБТ закон бил срам за ЕУ”. Зошто? Затоа...
Став

Љубомир Цуцуловски: Нејасно е, или мене ми е нејасно, зошто и со каква цел вчера дојдоа во Македонија Оливер Вархеји и Аугусто Сантош Силва, бидејќи Бугарија, а не Македонија, веќе го одби предлогот што го носеа со себе

админ
ЗОШТО? Нејасно е, или мене ми е нејасно, зошто и со каква цел вчера дојдоа во Македонија Оливер Вархеји и Аугусто Сантош Силва, бидејќи Бугарија,...
Став

РОДИНА МАКЕДОНИЈА: БОЈКОТИРАМ ФАЛСИФИКАТ, ЕТНОЦИД И ШИРЕЊЕ НА ЗАРАЗАТА!

админ
БОЈКОТИРАМ ФАЛСИФИКАТ, ЕТНОЦИД И ШИРЕЊЕ НА ЗАРАЗАТА! Почитувани Македонци (по род, државјанство и самоопределба), Слободно бојкотирајте го фалсификатот! Приклучете се кон општата и сѐ македонска...
Став

Томче Ширков: Апартхејт, Буквално значи изолираност на мнозинството и насилна тортура од страна на малцинството.

админ
Апартхејт, Буквално значи изолираност на мнозинството и насилна тортура од страна на малцинството. Или : “Ако не ви се допаѓаат новите имиња на улиците, селете...