Category : Стории

Стории

МАКЕДОНЦИ ГО ОБЕДИНИЈА СВЕТОТ ВО ПОДДРШКА НА Д-Р ЏОРДАН ПИТЕРСОН, ПРОТИВ ТОРТУРАТА ОД КАНАДСКИТЕ ВЛАСТИ ВРЗ НЕГО

Админ
Изминатиот месец светот ги имаше насочено очите кон нападот на, со право може да се каже, најеминентниот клинички психолог на денешницата, д-р Џордан Питерсон. Д-р...
Стории

The American Conservative за обидот на САД да го „соберат“ светот против Русија: Учебнички пример за лицемерство

Админ
Од самиот почеток, глобалната антируска коалиција под покровителство на Соединетите Држави се чинеше несигурна и тромна, а со текот на времето ситуацијата само се влошуваше,...
СветСтории

УКРАИНСКИ АЗОВ: Брутален Неонацистички батаљон полн со неонацисти од Хрватска, САД, Британија…

Админ
УКРАИНСКАТА воена единица на баталјонот Азов, позната по нацистичките симболи, се почесто се споменува како што напредува војната меѓу Русија и Украина. Светот ги чека...