Category : Театар

Театар

Учество на меѓународниот фестивал „Театар на крстопат“ во Ниш, Р. Србија

extrasmk
Со задоволство го најавуваме гостувањето на НУ Драмски театар Скопје (ДТС) на Интернационалниот театарски фестивал Театар на раскршчу (Театар на крстопат) во организација на Народниот театар од Ниш,...
error: Content is protected !!