Category : Традиција

Традиција

КСАНТИКА-Немојте да заборавите на Први Март на вашите дечиња да им врзете по една црвенобела испреплетена нитка, (мартинка)

Админ
КСАНТИКА-Немојте да заборавите на  Први Март на вашите дечиња да им врзете по една црвенобела испреплетена нитка, (мартинка) која ќе им даде благослов за здравје,...