Category : ФБ Статуси

ФБ Статуси

СОЊА МАНЏУК : ВО КРИЗА СМЕ /ОД/ МАКЕДОНЦИ НА ОДМОР ОД СЕБЕ КАКО ТАКВИ

админ
Сума сумарум-секој имал право на заслужен одмор, но поради кризата хах!штаг Летувајте во Македонија. Македонија има убави села, езера, планини. Мицковски започнал со лесно, на...
ФБ Статуси

РОСАНО ЧОЛАКОВ : КАКО БИЛ ГЕЈТС И НЕГОВИТЕ ШЕФОВИ ЈА ВОДАТ ЗДРАВСТВЕНАТА И ОПШТЕСТВЕНАТА ДИКТАТУРА ВО ГЕРМАНИЈА, ВТОР ДЕЛ

админ
ВТОР ДЕЛ : КАКО БИЛ ГЕЈТС И НЕГОВИТЕ ШЕФОВИ ЈА ВОДАТ ЗДРАВСТВЕНАТА И ОПШТЕСТВЕНАТА ДИКТАТУРА ВО ГЕРМАНИЈА Во овој текст сакам да пренесам значајни податоци...
ФБ Статуси

Милорад Миленковски : Може ли народите наместо политичарите ги решат разликите меѓу Македонија и Бугарија?

админ
Може ли народите наместо политичарите ги решат разликите меѓу Македонија и Бугарија? Многу е подобро во кафана седнати да решаваме чив е Македонскиот јазик, историјата,...
ФБ Статуси

РОСАНО ЧОЛАКОВ : ГЕРМАНСКАТА ВЛАДА ФИНАНСИРАНА ОД БИЛ ГЕЈТС СЕ ПОДГОТВУВА ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНО ВАКЦИНИРАЊЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО

админ
Драги пријатели, знам дека за многумина ова не е најважната тема во социјалниот живот во Македонија, но сепак се одлучив одвремен навремене да пишувам за...
ФБ Статуси

ПИСМО ДО ВЕНКО ФИЛИПЧЕ : КОЈ ТОА МЕНЕ ПРИ ЗДРАВ,ПРАВ,БЕЗ НИКАКВИ СИМПТОМИ МЕ ПРАВИ БОЛЕН?

админ
ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО ВО ВЛАДА НА РМ Почитуван Министер Др. Венко Филипче Јас сум пожарникар-спасител Борис Станковски вработен во ТППЕ Куманово и приклучен...
ФБ Статуси

Тања Царовска : Гејтс има толку пари за сите сиромашни да ги нахрани за да не умрат”, ама тој прво сака да ги вакцинира за да не умрат, а после за лебот ќе му ја мисли.

админ
Се повеќе луѓе се решаваат гласно да проговорат за улогата на Бил Гејтс во креирањето атмосфера за нужност од задолжителна вакцинација на целата светска популација...
ФБ Статуси

Александар Здравковски : Бидејќи Мерцедесот на Грујо го гребеа мачки и не се продава, не може да се набават нови амбулантни возила, па може да си починеме по пат или додека чекаме Итна помош во самоизолација

админ
  – Бидејќи имаме владини функционери кои ги плаќаме, неспособни да се заштитат ни самите себе. – Бидејќи ќе го колабираме системот кој уредно го...
ФБ Статуси

Ѓорѓи Пачемски : ЗОРАНЧО ФИДАНОВСКИ(Партениј)ВЕРНИОТ СЛУГА НА АНТИМОС(архиепископот солунски)И ПОЗНАТ МАКЕДОНОМРЗЕЦ!!!!!!!

админ
АЈДЕ ЕДНА АНАЛИЗА! НЕЗНАМ ДАЛИ ПРИМЕТИВТЕ НЕКОЛКУ РАБОТИ? БЛАГОДАТНИОТ ОГАН ОД ЕРУСАЛИМ ПРИСТИГНА ВО АТИНА И КАКО ТАКОВ КАКО НА ДОБАР ПОСЛУШНИК И СЛУГА АТИНСКИ...
Македонија ФБ Статуси

ЉУБОМИР ЦУЦУЛОВСКИ : „ОПРАВДАНИ“ МЕРКИ И МАЈМУНИ

админ
„ОПРАВДАНИ“ МЕРКИ И МАЈМУНИ Додека светот го преобразуваат во Голбален концетрационен логор, човештвото се држи во целосна информациска неизвесност за вистинските димензии и последици од...
ФБ Статуси

АЛЕКСАНДАР РУСЈАКОВ : И акнавме санкции на Турција. Сега ќе ја оправаме Венецуела. Тоа ти е кога ќе влезеш во НАТО и ќе добиеш датум без датум за ЕУ

админ
И акнавме санкции на Турција. Сега ќе ја оправаме Венецуела. Тоа ти е кога ќе влезеш во НАТО и ќе добиеш датум без датум за...
ФБ Статуси

Љубомир Цуцуловски : Човештвото (а со него и нас, Македонците) допрво нѐ чека главниот проблем

админ
СЛОБОДА И СМИСЛА. Фиктор Франкл (1905 – 1997) е еден од најпознатите психијатри и терапевти од минатиот век. Дел од животот го минал во конц-логорот...
ФБ Статуси

ОГНЕН ЈАНЕСКИ : Чекорот што го презеде Владата преку објавување на приватна преписка на генералниот секретар на оваа институција со лидерот на опозицијата е срам за Владата

админ
По повод објавувањето на преписката помеѓу генералниот секретар на владата Рашковски и лидерот на најголемата опозициона партија Христијан Мицкоски, со свој коментар на фб се...