Македонија

Агим Јонуз : Се очекува власта да го прифати фактот дека Гоце Делчев бил Бугарин.

 

Аналитичарот Агим Јонуз во изјава за телевизија Алсат изјави дека власта мора да направи компромис со Бугарија за историски прашања и според него, се очекува да се прифати и фактот дека Гоце Делчев бил Бугарин.

Related posts

Leave a Comment