Регион

Академик Чедомир Богиќевиќ : Само Црногорците, Албанците и Американците се единствените слободни луѓе во човечката историја : ( ВИДЕО )

 

Црногорскиот Академик Чедомир Богиќевиќ на прославата на големиот Црногорски марш во Цетиње имаше во најмала рака провокативна изјава во која рече :

„Европа никогаш не била слободна заедница на луѓе. Само Црногорците, само Албанците и само Американците се единствените слободни луѓе во човечката историја “.

Погледнете го видеото од неговата изјава :

 

 

Related posts

Leave a Comment