ФБ Статуси

АЛЕКСАНДАР РУСЈАКОВ : И акнавме санкции на Турција. Сега ќе ја оправаме Венецуела. Тоа ти е кога ќе влезеш во НАТО и ќе добиеш датум без датум за ЕУ

И акнавме санкции на Турција. Сега ќе ја оправаме Венецуела. Тоа ти е кога ќе влезеш во НАТО и ќе добиеш датум без датум за ЕУ

Пистаелот и Аналитичар, Александар Русјаков ја коментираше одлуката на владата за воведување на санкции од страна на Македонија кон Турција, земјата која прва не призна под уставното име Република Македонија и која е докажан пријател на нашата држава.

И акнавме санкции на Турција. Сега ќе ја оправаме Венецуела. Тоа ти е кога ќе влезеш во НАТО и ќе добиеш датум без датум за ЕУ. Проблем е што во светот нешто друго се случува, ама ние ќе сфатиме откако ќе заврши. Битно, да ископаме ние ров околу полската болница што ја урна снегот и може спремни да ја дочекаме Првата светска војна која ќе почне на почетокот од минатиот век.Претходно Русјаков коментираше : Кога господарот е слабоумен, зошто робот би бил поинаков? Сеедно што е време на геополитичка распределба на моќта.

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!