Наука

АМЕРИКАНСКА ФИЗИЧАРКА : 5Г Е ОРУЖЈЕ ЗА МАСОВНО УНИШТУВАЊЕ

Физичарот д-р Кетрин Хортон смета дека не само што  5Г е токсичен за вашето здравје, туку е и високо-технолошко оружје за масовно уништување што може да се искористи за убивање на непожелни дисиденти без да остави трага.

Хортон има докторат по структурална физика од универзитетот Оксфорд и има работено на некои од најзначајните и најопасните проекти во светот, вклучувајќи го и познатиот „Хадрон колајдер“ (ЦЕРН) во Женева Швајцарија и малку помалку познатиот „Електронсинкротрон“ (ДЕСИ) во Хамбург, Германија. Додека во Оксфорд, работела како асистент за истражување на колеџот „Сент Џонс“, каде што студирала медицинска физика и човечки системи, вклучувајќи и системи за истражување на економија, право и криминал.Нејзината перспектива за технологиите за контрола на општеството е многу важна за глобалната дискусија за изложеноста од 5Г.

„Системот 5Г најдобро е да се замисли како влада, или онаа сива група која ја превзеде власта , заземајќи го секој град на планетата и секое село, па дури и најмалото место, па дури и шумата, каде мислите дека нема ништо, поставувајќи скриени митралези што ве следат вас и вашето семејство, насочени токму кон вас “. – Д-р Кетрин Хортон

Насочено енергетско оружје е крајната алатка на тиранската влада за контрола на населението. Со оваа технологија, сенките на државните актери можат да ги следат сите наши движења, да таргетираат дисиденти, па дури и да онеспособат кого сакаат без да остават доказ зад себе ..

Замислете ја робската состојба што му се заканува на целиот свет додека зборуваме. Во Кина, вашите активности се следат 24/7 а владата ви наметнува општествено бодовно рангирање . Ако вашето рангирање падне премногу ниско, може да бидете лишени од патувања, да плаќате повисоки хотелски такси, вашите деца можеби нема да можат да одат на претпочитаниот колеџ или средно училиште, па дури и вашите домашни миленици може да ви бидат одземени од државата.

Познато е дека кинеските критичари на власта, се на најниското место на списокот на општественото бодовно рангирање. Во САД, не само корпорациите како Фејсбук , Епл и Гугл создаваат свои форми за рангирање на своите корисници, туку НСА и ГЦХК исто така имаат развиено слични проекти, од кои едниот е именуван Модел на живот .

Запомнете дека списокот со последиците за низок ранкинг во Кина секогаш расте, а истиот тој систем полека се носи во САД преку масовно собирање податоци, тајни владини програми и нормализирање на надзорот.

Додајте на ова употреба на 5Г насочено енергетско оружје.

Ако историјата е некаква индикација за иднината, не сме далеку од тоа да веруваме дека влегуваме во свет во кој алгоритмот на владиниот компјутер може да одлучи дека вие сте револуционер и можете да бидете неправедно убиени од технологијата без предупредување. Дури и не мора да биде компјутерскиот алгоритам тој што донесува одлука, тоа може да биде секој кој е во позиција на моќ и кој има пристап до оваа технологија. Тоа е светот кој го опишува д-р Хортон.

За работите да бидат пострашни, ниту една информација за насоченото енергетско оружје не се објавува од главните медиуми. ни се продава како ништо повеќе од подобра верзија на 4Г, но технологијата е сосема поинаква. Едноставно кажано, 5Г користи пулсирачки зраци наспроти надворешните бранови, а брановите должини на 5Г се многу поблиски до гама зраците на радиоактивна активност отколку на редовните радио бранови.

Како што посочува д-р Хортон во своето интервју погоре, американскиот производител на оружје Деагел на својата веб-страница јавно предвидува дека 100 милиони луѓе во САД ќе умрат до 2025 година.

„И овој злосторнички картел  … тие знаат што прават и нивната цел е да убијат што е можно повеќе луѓе,  тоа е затоа што тие сфаќаат дека со зголемувањето на населението и појавата на Интернетот, тие не можат да го задржат постоечкиот тип на контрола врз човештвото “. – Д-р Кетрин Хортон

И покрај предупредувањата од научниците и загрижените граѓани за многуте опасности што 5Г ги носи по нашето здравје и слобода, претседателот Трамп штотуку го донесе „ Безбедниот 5Г и над -законот од 2020 година “, завршувајќи го процесот за инсталирање на преостанатиот дел од 5Г над целата нација.

Да се ​​информирате за опасностите од 5Г технологијата е најважното нешто што можете да го направите за време на планот за нејзината имплементација. Ако се чувствувате особено инспирирани, можете да преземете чекори за да ја заштитите вашата приватност, за што помалку ваши податоци да се собираат и обработуваат од владите и корпорациите кои сакаат да ве профилираат.

Два одлични начини да го направите ова, кои и јас ги користам секој ден, се со користење на РФИД-блокирачки паричник за да ги заштитите вашите платежни картички, како и Виртуелна приватна мрежа (VPN) за да го криптирате целиот ваш интернет сообраќај, така што собирачите на податоци ќе имаат тешка задача да сфатат кој сте.

Related posts

Leave a Comment