Македонија

АМЕРИКАНСКИОТ ДИП СТЕЈТ НЕМА ДА НЕ СОПРЕ, НАШЕТО ИМЕ Е МАКЕДОНИЈА

Претседателот на Македонското Меѓународно Движење за човекови права (ММДЧП) и бескомпромисен борец за зачувување на македонскиот идентитет и интегритет, Бил Николов во својот најнов твит упати порака до американската ,,длабока држава” , во која тој потсети дека ниедна сила на светот нема да ги запре во борбата за раскинување на преспанскиот договор. Тој напиша :

Американскиот ,,Дип Стејт” веќе следи се што ММДЧП прави, но сакам и директно да го потсетам Ѓаволот: им ја пратив нашата најнова кампања за раскинување на “Договорот од Преспа”. Им реков дека НЕМА ДА ЗАПРЕМЕ. Нашето Име Е Македонија Македонија

Related posts

1 comment

DLM 16/05/2020 at 21:05

искрено, ама онака баш искрено овој Били каубојот од самиот почеток ми делуваше како платено дете од демонкративе-атлантисти западни, денес изгледа стигна директива дека требада одработи и оп ете го испорачува!

Море Били еден, каков црни дип-стејт (парадржава) ти се мота пшо тоа главата, алооо не постои никаков дип-стејт сее тоа иста екипа и Штрумф и Килари и другите сите играат само ним да им бидне добро а ние да останеме робови, алооооо, уште колку години ви требаат за да разберете елементарни работи?И уште нешто ако Американците или било кој друг народ германци и останати не се онака наци-фашистички задоени зарем толку упорно ќе си гласаат за такви кои ни укинаа прво држава а сега веќе и не не признаваат за луѓе ама на Били му сметала некоја дипшиит, инаку конструкција за наивни и будали да мислат дека има држава а има и парадржава па ете парадржавата управува а држава е немоќна ај бегајте таму, детишта едни.

Reply

Leave a Comment

error: Content is protected !!