Свет

Американците ја отрезнија ЕУ : „Не сметајте на нашата нафта и гас за да ве спасат“

What Is Holding Back U.S. Oil Production?

Соединетите Американски Држави не можат да пумпаат нафта многу повеќе од предвиденото. Нашето производство е она што е. Нема спас кој ќе дојде од наша страна до вас. Ниту во вид на нафта, ниту во вид на гас, изјави за Фајненшл Тајмс првиот човек на Квантум Енерџи Партнертс (Quantum Energy Partnerts) Вил Ванлох, обраќајки се до земјите на Европската Унија.

Related posts

Leave a Comment