Свет

АМЕРИКА НА НОЗЕ : МОНСТРУМОТ ОД ЕЛ ПАСО објави заканувачко фото на својот ФБ профил!

 

На социјалните мрежи кружи фотографија поставена на  фб профилот на убиецот од ЕЛ Пасо.

Со оружје е испишано презимето на претседателот на САД.

 

Коментарите на оваа фотографија се шокантни. Луѓето велат дека станале потполно бесчувствителни за вестите за пукања во кои се вклучени масовни жртви, убиства на луѓе и повеќе не чувствуваат страв или шок. Само горчина и лутина се присутни.

„Се исплашив дека станувам рамнодушен кон пукањата кои предизвикуваат масовни жртви“. Повеќе не чувствувам продорен страв или шок. Само разочарување, горчина и лутина додека не се префрлам на следниот твит на мојот профил- напиша твитерџика на фотографија од оружјето на убиецот.

 

Related posts

Leave a Comment