Занимливости

Америка тоне во декаденција и лудило кое веќе не може да престане (видео)

Ние не објавуваме жолт печат или црна хроника на нашиот портал. Од тоа немаме што да научиме, но видеото што го објавуваме зборува за лудилото што доминира во западната цивилизација. Не сме среќни што тоа се случува во Соединетите Американски Држави, бидејќи и таму  обичниот човек и работник е во  агонија. Видеото што го поставуваме јасно кажува дека сме во завршна фаза. Тепачката во забавниот парк ја отсликува бедата и мизеријата на денешното општество. Додека брачните двојки се тепаат пред децата, чуварите мирно гледаат , а другите се смеат и снимаат ” одлично видео ” за YouTube. Мачно е да се гледа видеото , но ајде нека ни послужи како пример за тоа што треба да го избегнеме, бидејќи декаденцијата која веќе сите не притиска сигурно нема да запре.

Related posts

Leave a Comment