Интервју

Андреј Родионов, интервју со руски војник на фронтот кај Херсон (ВИДЕО)

Пријатели, поздрав!

Продолжувам да ги ширам моите од порано снимени видеа од првата линија. Овој пат интервју со војник на ВДВ со прекар „Беркут 4“. Снимката се одвива на чело на една од единиците на Воздухопловните сили на Керсонскиот фронт, во насока на Николаев.

 

 

Related posts

Leave a Comment