Репортажа

Андреј Родионов: Стрелам прецизно од тешкиот митралез за конечна победа(ВИДЕО)

 

Претседателот на меѓународното здружение Русов, Андреј Родионов ни испрати видео од фронтот во Херсон.

Силен оган од ,,Утесa”, моќен митралез, во далечина непријателско возило кое се движи со голема брзина, тешко да се погоди, но јас стрелам презизно, напиша Родионов на својот телеграм канал јавувајќи се од фронтот кај Херсон.

 

 

Related posts

Leave a Comment