Анкета

Анкета: Дали би се попишале на престојниот крајно сомнителен попис?

Анкета во која сакаме да го истражиме ставот на граѓаните околу престојниот попис кој се организира под крајно сомнителна методологија која навестува политички мотивиран попис и во услови на Пандемија на ковид 19

[socialpoll id=”2735806″]

 

Related posts

Leave a Comment