Регион

Атина ќе добие статуа на Александар Велики

Во центарот на Атина се подига статуа на Александар Велики, пренесува „Катимерини“.

Статуата ќе биде висока 3,5 метри и е дело на Јанис Папас.

Related posts

Leave a Comment