Регион

БИЛЕЌА БИХ : ПОВИKАЛ ПОЛИЦИЈА И признал дека УБИЛ МИГРАНТ

Според агенцијата Срна , М.Ч. ја повикал Полициската станица во Билеќа по телефон и пријавил дека убил мигрант во блиското село.

Идентитетот на повредениот мигрант сè уште не е утврден, ниту средството за убиството, освен тоа што М.Ч. изјавил дека го убил мигрантот откако бил нападнат, пренесува „Независни“.

Срна неофицијално дознава дека убиството се случило во саботата, 5 октомври, во вечерните часови.

 

Related posts

Leave a Comment