ФБ Статуси

БИЛЈАНА ВАНКОВСКА : Простете, ама не ве фаќа по малку срам што протестирате дури сега?!?

Универзитетската професорка Билјана Ванковка упати критика до најголемата опозициска партија, ВмРО ДПСНЕ за нивниот денешен протест :

Простете, ама не ве фаќа по малку срам што протестирате дури сега?!? Преспавте Преспански, Устав – и сега заспаната убавица/опозиција се налутила и бара правда! Ова е како кога силуван човек ќе се разгневи кога ќе му врзат шлаканица…

Јас сега ќе си гледам фудбал, вие глумете опозиција.

ФБ Статус на професор Билјана Ванковска

 

Loading...

Related posts

Leave a Comment