Свет

Бил и Мелинда Гејтс објавија развод

Откако воспитаа три деца и ја изградија фондацијата Бил и Мелинда Гејтс, двајцата ставаат крај на бракот.

Бил и Мелинда Гејтс се разведуваат, објавија двајцата на Твитер во понеделникот попладне. 

„После многу размислување и многу работа на нашата врска, донесовме одлука да го прекинеме нашиот брак“, се вели во заедничката изјава. „Во текот на последните 27 години одгледавме три неверојатни деца и изградивме фондација која работи низ целиот свет за да им овозможи на сите луѓе да водат здрав, продуктивен живот.

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!