Македонија

Бил Николов : Ако Македонците кои ветуваат дека ќе помогнат (но не го прават тоа) одвојат 5 минути од своето време и место да се тепаат на Фејсбук исполнат некое од своите ветувања, Македонија ќе беше многу понапред.

 

Во најновиот свој Твит претседателот на МЧМДП Бил Николов ги критикува Македонците кои само ветуваат а не исполнуваат.Тој напиша:

Ако Македонците кои ветуваат дека ќе помогнат (но не го прават тоа) одвојат 5 минути од своето време и место да се тепаат на Фејсбук исполнат некое од своите ветувања, ќе беше многу понапред. . Почитувајте го како што го почитуваа нашите предци.

 

Related posts

Leave a Comment