Македонија

БИЛ НИКОЛОВ : Ако сите Македонци се приклучеа на протестите, како овој на 30 септември, корумпираните Mакедонски политичари не би имале друг избор освен да го слушаат народот и да го бранат името Македонија

Претседателот на меѓународното здружение за човекови права на Македонците од Канада Бил Николов,излезе со нова порака до Македонците.

Тој на својот Твитер налог ја критикуваше инертноста на дел од Македонците кои не прават ништо да ги спречат корумпираните политичари во нивната антимакедонска агенда и наместо да излезат на протести тие немо одстрана ја набљудуваат геноцидната агенда на кликата на Зоран Заев и неспособноста на најголемата опозициска партија да се спротистави на истата.

Тој порача:

Ако сите Македонци се приклучеа на протестите, како овој на 30 септември, корумпираните Mакедонски политичари не би имале друг избор освен да го слушаат народот и да го бранат името  Македонија, со цел да ја исполнат својата единствена цел – да бидат избрани.Силата е наша – КРЕНЕТЕ СЕ СЕГА. НАШЕТО ИМЕ Е МАКЕДОНИЈА!

Related posts

Leave a Comment