Македонија

Бил Николов : Да бидеме на чисто, Македонија е под американска окупација

 

Претедателот на здружението за човекови права на македонците од Канада,Бил Николов,на својот Твитер профил уште еднаш ги повика македонците од целиот свет да се кренат против геноцидната политика на САД кон македонската држава и народ,спроведена од домашните корумпирани и предавнички политички елити.Тој напиша:

Ја читам оваа книга за тоа како Македонците се спротиставувале на странските окупации. Да бидеме на чисто, Македонија е под американска окупација. Не смееме да се потчиниме и да го посрамиме нашиот народ и историја. Ако Македонија се крене, ЌЕ ПОБЕДИМЕ. НашетоИмеЕМакедонија.

 

Related posts

Leave a Comment