Македонија

БИЛ НИКОЛОВ : ДВОЛИЧНИТЕ ПОЛИТИЧАРИ И НОВИНАРИ ПРИЗНАА ДЕКА СЕ АНТИМАКЕДОНЦИ

Претседателот на Македонското Меѓународно Движење за човекови права (ММДЧП) и безкомпромисен борец за зачувување на македонскиот идентитет и интегритет, Бил Николов во своето најново обраќање откри дека политичарите и новинарите кои тој ги контактирал со своето молчење признале дека се Анти Македонци.

Ги прашав сите политичари и новинари со кои сум се сретнал дали би продолжиле да го поддржуваат ” Договорот од Преспа” ако го редефинираше (бришеше) НИВНОТО име, идентитет и историја. НЕМА ОДГОВОР. Тоа е признание дека се анти-Македонци. #ЕУ/#НАТО=дволична,напиша Николов на сввојот Твитер профил.

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!