Македонија

БИЛ НИКОЛОВ : Заев се мислел дали да поднесе оставка како незаконски инсталиран премиер.Во секој случај Зоки, ќе одиш во АПС!

 

Заев ги разгледувал сите опции и се мислел дали да поднесе оставка како незаконски инсталиран премиер. Во превод : неговите газди од САД се мислат дали уште им треба најголемиот предавник во историјата на Македонија или да го пуштат низ вода. Во секој случај Зоки, ќе одиш во АПС,напиша на својот Твитер профил претседателот на меѓународното здружение за човекови права на македонците од Канада,Бил Николов.

 

Related posts

Leave a Comment