Македонија

БИЛ НИКОЛОВ : И реков на таканаречената “опозиција” (ДПНЕ) дека не требаше режимот на Заев да го нарекуваат “Влада”.Со тоа само го легитимизираа.

Претседателот на Македонското Меѓународно Движење за човекови права (ММДЧП) и бескомпромисен борец за зачувување на македонскиот идентитет и интегритет, Бил Николов во својот најнов твит напиша :

И реков на таканаречената “опозиција” (ДПНЕ) дека не требаше режимот на Заев да го нарекуваат “Влада”.Со тоа само го легитимизираа.А зошто е “опозиција” во наводници?

1.Режимот на Заев е нелегитимен и оттаму не може да има опозиција

2.ДПНЕ РЕАЛНО не опонираше на ништо.#Македонија

Related posts

Leave a Comment