Македонија

БИЛ НИКОЛОВ : Македонијо, Македонци,Да се обединиме и да ја одбраниме Македонија СЕГА!

 

 

Претседателот на меѓународната организација за човекови права на Македонците,од Канада Бил Николов,како голем патриот кој од ден на ден се одвојува од преставниците на Македонската дијаспора низ целиот свет како пример како треба да се дејствува за разлика од досегашните активности на таканаречените ,,лидери,, на дијаспората,се обрати до Македонците од целиот свет со порака во која вели:

Нелегалниот режим на Заев се урива како кула од карти, под притисок на скандалот. Но, газдата на шпилот (САД) продолжуваат да го враќаат на власт. Македонијо, Македонци, време е да го фрлиме шпилот. Да се обединиме и да ја одбраниме Македонија СЕГА. Нашето Име Е Македонија.

Тој јасно го детектира надворешниот фактор кој влијае на погубните политики во нашата држава,за разлика од некои квази патриоти како Интегра,поголемиот дел од Дпмне и еден куп партии и организации кои заради дограбување на власта спремни се да склучат пакт со Ѓаволот (Шпилот) .

 

Related posts

Leave a Comment